Siste nytt

 

Benson ble prøvens beste hund i Luster. 1 pr. med HP lørdag og 1.pr. søndag

Sporprøven til Luster HK lørdag 31.05.08. Alle med 1.pr.

Sporprøven til Spanielklubben S § Fj 01.06.08. Alle med 1.pr.

Flott premie - denne skal på hytteveggen :)

Perly og Pella debuterte med 2.pr

   

Crufts 2008

 

3. - 9. mars var jentene på tur til Crufts igjen. Et av høydepunktene i springer-ringen fikk vi da Stig-Arne Kjellevold's nydelige Jamie ble plassert som 2. beste hannhund, se bildet over (Jamie t.h.)

Forøvrig var turen - ikke uventet - sterkt preget av en ukuelig shoppe-trang :) noe som bildet over til h.illustrerer. Det vi ser på dette bildet er imidlertid tatt etter bare èn dag på byen..

På bildet t.h. ser vi tre blide jenter ringside på Crufts. Fra v. Nina, Bente og Grete.

Julen 2007

Vi har hatt en fin jul med flott skiføre og mye fint vær, og Benson har fått være med på mange skiturer. Her har solen nettopp gått ned bak Gråsida og vi ser Bavallen til høyre og Vangsvatnet midt i bildet

 

Ingenting er som å komme hjem etter en lang skitur og finne roen fremfor en varm og god ovn.. På TV er det Tour de Ski, men de får bare skreve ufortrødent videre.. Vi foretrekker fjellet!

flere turbilder på bloggen vår

 

Mobilfoto: Anders

 

3.november:

Benson har hatt en uke høstferie sammen med fatter'n og Anders i Gjengedalen. Dagene har blitt utnyttet til jakt på både rype, storfugl og hjort. Lille B har også vært med på fellesjakt, og fungerte utmerket løs blant jagerne. Dessverre uteble fangsten på storvilt denne gangen. Nå er høstferien over, men det meldes fra hytta i dag at Benson slett ikke har lyst hjem igjen... :-)

 

2.november:

Benson har blitt utfordret av Piano - og av Mimmi - (se gjesteboken vår), til å fortelle 6 rare/morsomme ting om seg selv!  Siden Benson selv er på ferie overlot jeg oppgaven til Vilde, som villig tok på seg oppgaven:

  • Benson gjenkjenner intro-melodien til TV-serien Lassie, og iler til TV'en hver lørdags formiddag når Lassie blir vist på TV2. Han forlater ikke sin post før programmet er ferdig..

  • Når mor og far kommer hjem fra jobb løper Benson alltid nøyaktig 3 runder rundt kjøkkenet og stua, før han setter seg fremfor inngangsdøren. Hvis mor har handleposer i hendene hopper han alltid opp på posen og sørger for at innholdet blir spredt utover klinkerflisene i yttergangen. Det hender av og til at noe ikke blir knust..

  • Benson hopper rett opp i sofaen og legger seg midt oppå den digre gule fleeceputa straks mor og far har dratt hjemmefra. Så ser han forventningsfullt på Vilde med store spørrende øyne, og kryper slukøret ned igjen når hun sier nei, noe hun alltid sier. Likevel prøver han seg HVER ENESTE GANG.. (red.anm.: hmm. dette var nytt for meg!)

  • Benson er veldig glad i snus, særlig portionssnus

  • Benson har et meget ambivalent forhold til Else, også kalt tante Grusom, noe som innebærer at han aldri går frivillig bort til henne før hun viser frem begge hendene sine og sier med lys og fin stemme, men Benson da, vil skal jo ikke klippe idag!! Når han bare blir overbevist om at faren er over, er gjensynsgleden desto større, og trynsleikingen kan begynne..

  • Benson tror at han har to hjem. Hvis han ikke kommer når vi plystrer, vet vi alltid at han befinner seg på nabo Britt-Alice sitt kjøkken

På oppfordring gir vi stafettpinnen videre, og utfordrer herved lille, utkrøpne Ally Mc Beal på kennel Merjano til å fortelle 6 morsomme ting om seg selv!

 

20.oktober:

 

Mobilfoto: Vilde

Fattern skjøt sin hjortebukk nr 15 i grålysningen i dag, og Benson fikk være med å hente fangsten i skogen.Han sporet seg frem fra skuddstedet, og var naturlig nok henrykt over "gjenstanden" ved sporslutt!